tysdag 4. mars 2008

En herlig dag i solen.

Denne Mandagens økt hadde de beste forutsettninger hva været angår. Treningsannlegget vårt lå badet i sol, gradestokken var på vei mot minus men det var vindstille og ellers upåklagelig. Syv faste stilte til dagens økt: Anders, Erlend, Arild, Arne, Vegard, Andreas(undertegnede) og Andreas Morland(innleid på prøvespill). Savnet av draktvasker Øystein bølget fram i de fleste da det var tid for vestutdeling. Det som møtte oss var 8 iskalde og klissvåte vester. Men slikt flisespikeri legger ingen demper på en FFSK økt.
De to første kampene gikk greit for seg, tre mot tre og en innbytter. Tre mot tre er absolutt å foretrekke når vi spiller i den lille bingen(kilde: Erlend), da blir det mere spill og en får løpt litt mer enn når vi spiller fire mot fire.
Dagens trening forløp uten de helt store skandalene. Noe som også resulterte i at det ikke var så mange minneverdige finneser å skryte av heller.
Etter andre økt hadde vi fått en tilskuer, etter litt diskusjon fikk han tilbud om å være med. Vår nye spiller var nok et internajonalt tilskudd til FFSktreningen(etter mine beregninger den tredje i rekken). Det viste seg raskt at vår nye mann ikke var et røverkjøp, men mer det man i tabloide sammenhenger vil kalle en flopp. Regelverket ble vanskelig å svelge. Fifastreet-fintene funket sånn passe, Den fysiske ffsk-fotballen ble rett og slett for mye for en smågutt. Noe som viser oss at vintertreninger i tung snø har båret frukter!
Dagens heldige var Andreas, Vegard og Arild, de fikk nemlig anledning til å skyte på fire kalde skruknøttstumper. Arild satte kronen på verket med det som må kaldes en knallhard innertier! Den uheldige blinken var selveste Thoresen, gratulerer!

Ha en flott uke i egentreningens navn!
Andy

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trur Arild seiler opp som vår straffeskytter denne sesongen. Gutten har vist seg farleg ved fleire anledningar i det siste...
Ellers godt å høyra at treninga var god… Det nærmer seg nemlig sommar no karar og me må kanskje snart sjå på kva cup me skal delta på i år…Blir det Tysnes, blir det Dale, eller blir det ein annan cup?

Anonym sa...

Tysnes må avklarast snarast. Eg har nemleg fått tilbod frå ein annan klubb og ynskjar å slå til, om ikkje knøttane skal delta. Det gjeld ei helg i månadsskifte juni juli. Kjør debatt!

Anonym sa...

stemmer for cup i cupens navn uansett kva helg det vert...