måndag 27. april 2009

trening 27.4.2009

Fuglar kjem frå sørlege breidegradar og kortbuksene dominerar ballmatta. Sesongen er i full gong for liten og stor. Det blir ikkje lettare for ein gjeng ballkåte knøttar å sleppa til på tungt lasta kvaderatmeter med kunsteg grasstrå. Spørsmålet mitt er: Bør me ikkje snart flytta tilbake til bingen på festningen, framføre å tråla frå bane til bane og enda opp med ryggsekkmål? Det stemmer i alle eg for.

Kven kjem i dag? Kvar vil me spela?

Erlend

26 kommentarer:

erlend sa...

eg vil spela i bingen

Hans Olav sa...

Eg stiller. Snakket med noen trenere på stadion sist, og de sa det var lite ledig før klokken halv ni, etter det var det visst ikke satt opp treningstider. Dersom vi skal trene på stadion så foreslår jeg at vi flytter tidspunktet til 2030. Dersom det ikke går så er jeg med på binge-fotball igjen.

Vegard sa...

eg er med. Binge er fint

Arild sa...

Eg er med! Binge!

Anders sa...

eg syns HO sitt forslag e fint....kjekt å spele på liten kunstgrasbane ved stadion!! eg er selvsagt med....min venn fra sist kunne ikkje...han er i Amsterdam!

Ø sa...

Ka me Brann?? ingen so vil sjå dei banke B/G??
elles so synst eg binge er eit steg i feil rettning.. men er også lei av usikkerheten rundt bane mulighetane..
So.. pga. Brann-kamp stemmer eg for stadion kl.2100!

arne sa...

Eg og stemmer for stadion, gjerne kl halv ni som HO foreslår. Heller ryggsekkmål enn binge!

Andreas sa...

Eg Stemmer veldig for binge framfor sekkemål, det er bare kjedelig. Forrige ukes trening står som et godt bevis på det. Ellers er eg veldig åpen for å flytte treningen til halv ni å prøve då. Då får vi jo sett Brannkampen også. Kan godt forsøke noen ganger på stadion litt seinere på kvelden, men eg vil tro det går en del kamper da og at det er oldboys lag som trener. Slik var det hvertfall i gammle dager.

Oppsumering.
1. eg stemmer for binge eller en avsidesliggende grusbane i mangel av bedre alternativer.
2. I dag stemmer eg for å flytte treningen litt ut på kveldingen pga Brann. Eller evetnuelt spille tidligere i bingen? men kampen begynner gjerne allerede kl 7?

Øystein sa...

Då har eg talt opp stemmene og komt fram til at det er 4 stemmer for binge og 4 stemmer for stadion..(dvs. litt usikker kva andreas stemte, litt vaklene mellom komentaren og oppsumeringen;)
elles so e vel 2030 det tidspunktet flest har nevnt, sjølv om eg personlegt har lyst å få me meg slutten av kampen.. so då gjenstår det å sjå om nokon kommer til å bruke dobbelt stemma si eller om andreas utdyper kva han meinte:)

anders sa...

då har eg skifta meining...kom på at sol er i stvg og eg har kje bil!! langt til stadion;) Tommel opp for binge...perfekt med 4 mot 4!!

arne sa...

Eg bøyer meg for fleirtalet, sjølv om eg trudde me var ferdige med kanonballfaktene. Binge er betre enn ingenting. Men då er det vel ikkje vits i å spele så seint. Eller kva seier du Øystein, Brann har ikkje akkurat imponert i år, det gjer dei ikkje i kveld heller.

Skuteviksveien 2 sa...

kl 17 i bingen?

arne sa...

Skuteviksveien: Det blir litt for tidlig.

Skuteviksveien 3 sa...

ok,ka tidspunkt passer bra?

ø sa...

ein ekte brann-supporter høyre eg!
Da e jo i dag gjennombruddet kommer!! branns første seier, og seiersrekka er i gang! det må me jo få me oss!? elle e da berre meg??

hans olav sa...

Tør eg då foreslå 17.30 i bingen ved festningen. Då skulle vel dei som vil rekke en kjedelig kamp rekke andre omgang.

Huseklepp sa...

D e bare deg,Øystein. Dette er ikke Brann sitt år. Eg klarer jo issje å score mål.

ø sa...

altso, viss da berre e meg som vil sjå kamp, so skal eg sjølvsagt ikkje stå i veien får nåke tidspunkt! trudde berre det var fleire brann-supportere på skruknøttene...

Andreas sa...

Eg e i utgangspunktet veldig gira på Brannkampen.
Men Binge klokken 17.30 e helt flott. Eg stemmer for at vi banker den igjenom. Kampen begynner 1900? Da rekker vi jo fint andre omgang og sikkert deler av første og om vi får til en skikkelig intens økt!

Der festnung klokken 17.30!!

ø sa...

den e brun! 1730.

erlend sa...

flott! så håpe me at alle har fått dette med seg.

arne sa...

Sorry guys... Veien frå Os blir litt for lang. I beste fall kan eg vær der til seks, men viss folk går igjen klokko halv sju så gidde eg ikkje!

ø sa...

ingen so går halv 7..

arne sa...

kl sju gjer da ikkje så masse bedre!

ø sa...

ka so må te då?

arne sa...

Eg kan alt itte seks. Ring meg viss da blir noken endringa. Viss ikkje så antar eg at da blir 17.30. Viss da passe best for alle då, så komme eg sterkare tebake ein anna gong.