laurdag 21. juni 2008

Avslutning før sommaren! 23.juni


Klare me å stable nok mann på beina no på mandag? Slik at me får ein skikkelig avslutning før sommaren. Mange er vel reist frå by'n, men hadde vore kjekt om seks stykk minst hadde tatt turen til Sverresborg. Dette bli også siste mulighet for å grisetakle Bjart'n før han setter nasa sydover for å jobbe i offentlig sektor i Haugasund. Håpar på positivt svar. På førehand takk!..

Anders

10 kommentarer:

Anonym sa...

Eg er klar! ..men det blir litt tamt med berre to. Hadde vore kjekt viss me blei ein gjeng

Anonym sa...

eg e i sjøen...men e snart klar for fotball på øyperlo Stord

Anonym sa...

eg e med...

Anonym sa...

øystein e i ålesund og kan ikkje spela fotball!

Anonym sa...

eg e med vis vi e nok folk! E det mulig å begynne fem? skal reise avgårde til sydenøye Stord på kvelden. Dermed kjekt om det ikke blir for seint. foreløpig er vi fire mann så vidt eg kan se. Det lukter jo trening. Bare til å sende litt sms-er til venner og kjente! Hans o, Andreas M, Arne, Bernt, Terje?

Anonym sa...

Eg e nok på jobb fram te halv sju og styremøte på kvelden. Sorry!

Anonym sa...

Eg kjem omsider etter langt fråver. Dei siste vekene har vore travle med ting som, i mi perfekte verd, hadde kome langt etter fotball i alle høve. Det som og er bra er at eg har med meg tre fotballglade ungdom frå Stanghelle, så det vert ein kulturell samkomst eg vonar fleire ser fram til.

Anonym sa...

Eg skal møta ein fyr som kanskje vil selga bilen sin til meg i dag og får ikkje tid til å gå på trening.
Hans Olav sykla foresten Trondheim - Oslo i helga, dersom han kjem blir eg sjukt imponert....

Anonym sa...

Hei!
Eg var på prøvespel i bingen på festningen på mandag. Eg må sei eg er imponert over nivået og kor kjekt det var å spele fotball med dykk! Det var svært god trening for ein kar som begynner å kjenne at han nærmar seg halvegs femti. Eg håper det blir organisert spel i sumar, sjølv om (slik eg har forstått det) mange er bortreiste.
Eg skal og prøva å setta meg inn i det fantastiske reglementet dykk har laga og håper på invitasjon ved seinare anledningar.

PS: For dykk som ikkje veit det, er det ikkje lov å parkere på den private parkerinsplassen mellom bingen og Nye Sandviksvei.

Helsing Ole (ein av dei 3 stanghellingane)!

Anonym sa...

Hei,mitt navn er Mathias. Jeg spiller også mye på Bingen, men med en annen gjeng enn dere. Vi spiller ca 1 gang i uken.. Kunne dere vært interessert i å spille kamp mot oss på Bingen i Sandviken?(Ikke Sverresborg). Hadde vært kjekt med en sparringpartner, da vi av og til er få.

Vi spiller med følgende regler: Scoring må skje fra pasning i luften. Selvmål er med. Må være over midtbanen for å score. Helst 4 mot 4, evt. 3 mot 3.
Forskjellige spilleregler bør ikke være noe problemt for at vi kan spille kamp mot dere. Er bare å samkjøre de. hvis dere er interessert: Legg meg til på msn el send en mail til meg: mathiaslund14@hotmail.com. PS: Vi er rundt 19 år på vårt lag.