måndag 12. november 2007

Trening 12.nov. 2007


Den første snøen har lagt seg i Bergen by, men det hindrer ikkje ein ivrig knøtt i å få seg litt fysisk fostring. Oppmøte i bingen ved 7-eleven kl halv 6.
Dagens tema: Treffe rett ball..

10 kommentarer:

Anonym sa...

Eg kan ikkje...grunn: skal på kurs i "Defansivt forsvar"...

Anonym sa...

Klart eg kan....må prøve å få orden på driblefoten!

Anonym sa...

negativ.. offshore..

Anonym sa...

Eg er faktisk litt usikker i dag for eg har rotet det til med masse skulearbeid de neste dagene...Men man skal aldri sei aldri.. Har fått sms av Andreas som alerede har inspisert banen, og melder om sitat:"bent ut nydelige forhold!" Litt hardt men altså flotte forhold for fin skruknøttfotball!

Anonym sa...

jepp, forholdene er så å si opptimale idag. Ingen tegn til vanndammer og eller en tørr å fin bane, ser ikke ut som hverken snø eller frost har bitt seg nevneverdig fast! Selv sliter eg med en hoven fot som er vond å trakke på, men dette skal man bare løpe av seg i følge min far så då satser eg på det! Smakes halv seks!

Anonym sa...

Eg har ein feitas eksamen på fredag. Skal lesa ca ein million sider før den tid og er som Bjarte neddynga i skulearbeid. Men eg kjem sjølvsagt på trening. Ein kan ikkje la utdanninga stå i vegen for fotballkarrieren. Det trudde eg også Bjarte var klar over. Så det vert mi oppfordring til deg Bjarte. Ein les mykje betre etter å ha svetta litt!

Anonym sa...

Jeg kan også rapportere om høgt lesepress, men det er INGEN GRUNN til fravær. Jeg stiller og satser på at Bjarte tar til fornuft...

Anonym sa...

Eg kjem! Eg drite i studiene, eg drite i alt! Eg vil bere spela fotball!!!

Anonym sa...

Arne kjem!

Anonym sa...

Og Terje kjem!