onsdag 7. mars 2007

Referat frå Måndagens økt

Her kjem eit litt forsinka referat og det er berre å be om årsak. Internett her har vore litt ustabilt.
Måndagen stilte heile åtte skruknøttar til trening ved bingen i sandviken. Me kom oss omsider på banen etter å ha venta ei stund avdi bingen var opptatt. Det var jo fintetrening som stod på programmet, så tida før det vart ledig bruka me på dette.

Når me endelig kom oss i gang og buekorpset hadde avslutta si frustrerande utetrening, vart det rett så kjekt å spele fotball. Det var tendensar til røft spel ei lita stund, men vår representant i Statoil satte fort foten ned og sa at dette ikkje var holdbart. Flott Sverre!

Etter dette fortsatte me med skikkelig "gla' fotball". Og det er sjølvsagt i ein slik anledning og naudsynt å nemne dagens tabbe som går dobbelt til Andreas. Det skal ikkje vera mogeleg å snuble i ballen frå innbyttarbenken, dette klarte Bjordalen med stil. Det andre han gjorde var å sparke ballen i si eiga nase, noko som såg flott, men vondt ut.

Treninga vart avslutta med eit aldri så lite styremøte på matta. Det som vart teken opp var tildømes ein pose med påskemarsjipan og forslag om nyinnkjøp av spelar. Begge kom frå Hans Olav.

Dette skal me få til!


Fram til neste trening må alle kose seg retteleg mykje!






Arne

4 kommentarer:

Solseng sa...

Føler med dette at eg e blitt HMS ansvarlig på Skruknøttene

Anonym sa...

Håper da virkelig at vi ikke får noen som er ansvarlig for slik aktivitet som Arne utdyper forkortelsen med, men Solseng får også min stemme som HMS-ansvarlig. Flott initiativ.

Ingebjørg sa...

Tar dåke imot gjesteopptredena frå jente av og te eller? Kjenne at no e da lenge sio sist fotballøkt..

Anonym sa...

Hallais Ingebjørg og alle andre som har ytra ønske om å henge bed skruknøttegutta.. på nåværende tidspunkt er alle medlemmene av ballklubben svært ivrige etter å stille på treningsøkter. Det betyr i all enkelhet at vi er mange nok akkurat nå.. men se ikke vekk fra at sjansen byr seg når vårsola stiger, treningsøktene øker og noen får eksamensnerver.. da kan det godt hende at vi har lyst på nye friske ben i stallen, eller ihvertall på enkelt økter.. I utgangspunktet er FFSK et rent herrelag, men vi er folkelige typer så muligheten for et innhopp fra mer feminine krefter er ikke umulig.. DU/dere hører fra oss når vi har ledig plass:)
Hei på deg