tysdag 27. mars 2007

Sol i Sandviken 26.03


Ingen dager har vært bedre til en finfin fotballøkt enn denne mandagen. Klokka var stilt en time fram slik at den herlige vårsola skinte over bingen i Sandviken enda lengre enn foregående økter. Sju av den faste staben hadde stilt opp og i tillegg til en gjesteopptreden av Nils Eivind. Han hadde i denne anledning tatt på seg gressko, som senere skulle gå hardt utover noen av knøttene.

Forslaget til Andreas om å ha med seg en kvit og en svart overdel hadde overraskende mange fått med seg. Dette funka perfekt og alle visste hvem som var på sitt eget og motstanderens lag. Den første kampen vart det stor seier til ene laget. Hadde kanskje med at det var lov å skyte fra egen banehalvdel igjen. Men i etterkant av den kampen fann en samla gjeng ut at en skulle tilbake til gamle regler. Det var for mange dristige og harde skudd. En kan sei Riise effekten kicket inn hos for mange!

Ellers fortona fotballøkta seg som ei ellers vanlig økt. Kampene vart spilt ganske gjevnt og mange fine mål vart scora. Arne og Nils Eivind hadde et hardt sammenstøt slik at det vart tre mot tre ei lita stund. Men hardhausane som de er så kom de innpå igjen.

Kveldens høydepunkt var vell da Andreas klarte å score med en kroppsdel som ikke en til vanlig spiller fotball med. Ballen gikk da via Anders og stanga noen ganger før den låg trygt i nettmaskene. Fin finte der Andreas! Som forøvring låg nede fortelling ei stund etter scoringa.

En kan ikke si annet at dette var en kveld av fotballkvalitet det stod respekt av. Kan huske da vi spilte i sludd og snø i vinter. Vil ha flere slike økter som denne

Men dette var den siste før påske. Er vell tre uker til neste gang da. Inntil vi møtes igjen må dere ha en finfin påske og få hvilt de bena litt

God påske

Anders


3 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for fint referat fra en strålende dag.. eg innser at scoringen min for noen kunne være både artig og underholdende. men eg vil ikke annbefale noen å gå for denne teknikken i sin iver etter å putte ballen(e) i nettet!
God påske gutter! Husk å nyte ferien men glem ikke påskebudskapet oppi all morroa!
Fred og kjærleik

Anonym sa...

Fine bilder av gutta, men eg kunne ikkje unngå å bita meg merkje i at Arild har komt litt dårleg ut av det. Ser ut som om nokon pisse på han. Kva skal folk tru at me held på med på treningane våre. Dette kan eg ikkje stå ine for.

Anonym sa...

Uenig med deg der Erlend. Syntes bildet hadde en stor kunstneriske verdi, og det vekker følelser i meg. For meg er bildet eit flott symbol på alt som skjer på ein fotballbane, nokon har det kjekt og nokon vert undertrykka. Nokon vinn og nokon tapar. Ballen er rund og Arild vert pissa på slik er livet. Face it! liksom...