tysdag 15. mai 2007

Referat fra trening 14.05.2007


arkivbilde

Yes, nok ei flott fotballøkt er unnagjort i bingen, og vi er komt til nok en tirsdag preget av vonde muskler og ømme ledd. I går var det hele 8 ivrige Skruknøtter som trosset eksamensangst og frisk vind og stilte på trening. I historiebøkene vil nok økte huskes som en svært god økt. Godt tenningsnivå og mye godt spill. For det meste spilte vi fire mot fire som fører til mer spill og mindre blodslit-fotball. Tror alle er enige om at det var en fin økt. Arild var for øvrig også tilbake fra skade, og selv om han tidvis virket litt rusten dreit han seg på ingen måte ut i går.
Så over til den delen der vi ærer de som æres bør. Øystein bør få en pluss i margen for å ha dratt Siv med seg fra Ålesund tidlig mandag morgen og kjørt fra Ålesund til Bergen for å nå treningen! Det er et slikt engasjement vi ønsker å ha i Skruknøttene. Videre er det ikke mulig å komme unna alle fulltrefferne til Andreas, som viste å ha en egen evne til å komme på dype løp og klinke ballen opp i nettaket i går! Andreas skal også ha skryt for at han helt opplagt har et større O2 opptak en det han hadde i Desember, fortsetter progresjonen i samme tempo vinner han Stolzen til høsten! I gårsdagens siste økt fikk vi også æren av å lære av spissduoen Hans Olav og Anders hvordan offensiv fotball skal spilles. For meg som stod igjen i forsvar og gispet etter pusten var det en fryd og se hvordan de alltid fant hverandre og scoret.
Til sist bør vel jeg ta på meg den tvilsomme æren som dagens tabbetryne da jeg på stillingen 13 -12 til motstander laget foræret ballen til Sverre slik at han sendte de andre opp i 14 – 12 og knekte moralen i laget vårt i samme slengen. Sjelden har et tap i bingen svidd så mye.
Så alt i alt in the words of Scheie og Semb. Det var en fin dag for fotball, med mye bra fotball.

bjarte

2 kommentarer:

Anonym sa...

Scheie og Semb? Det er jeg som kommenterer med Arne. Semb kommenterer med Alsaker i lekekanalen TV2!

Anonym sa...

nydelig referat bjarte! er lett å mimre tilbake til ei god fotballøkt når det kjem slike fine ordspel..