måndag 7. januar 2008

Nytt år nye muligheter!


Yes! da var endelig sesongoppkjøringen i gang og første trening unnagjort. Jeg drister meg til å si som Daniel Fredheim Holm etter første trening "dette minner om et gull-lag"

På dagens trening var følgende skruknøtter fremmøtt for å trene vekk ribbefettet fra juleferien: Arild, Anders, Andreas, Vegard, Øystein, Erlend og Hans Olav.

Det var spenning om formen var holdt ved like gjennom den kritiske perioden som juleferie innebærer. Det var jo mulig at noen ville bruke de nyerværvede kiloene til å kompensere for mistet kondisjon, men slik ble det heldigvis ikke. Treningen frembød på mye flotte mål, tekniskt spill og ikke minst uvanlig mange selvmål særlig av Øystein og Arild. Innledningsvis var det 3 mot 4 og det ble etterhvert kritisk for O2 opptaket til flere, men Vegard fikk mye skryt for å utgjøre tungen på vektskålen med sitt O2 opptak som må ha blitt jobbet bra med i egentreningsperioden. Litt ut i treningen kom Angolas Kaka til bingen og fyllte opp den ledige plassen i bingen. Da ble det litt mindre krav til kondis og mer teknisk spill, vi takker for Kakas innstas og kan loggføre første trening med internasjonale gjestespillere noe som førte til mange engelske gloser på treningen. Føler dette kan komme godt med når Bjarte skal ta Skruknøttene til Wembley.

Det var svært få skudd som kunne føre til rævspark i dag. Det var bare undertegnede som var i nærheten med 2 forsøk og det så lenge ut til at undertegnde skulle gå klar, men på stillingen 16-15 i fjerde og siste kamp for kvelden ble det klart for tidens sureste rævspark. ett mål etter kunne alle de syv andre spillerne finsikte på stumpen til Hans Olav. INGEN traff og dere kan alle lære av Angolas Kaka som valgte å stå over; en riktig sportsmann spør du meg...

Det ble avtalt å ta forsinket sesongavslutning hjemme hos Hans Olav neste tirsdag klokken 20.00. På denne måten slipper vi å ofre treningen på mandag. Hans Olav bor i St. Olavs Vei 51. Detaljer om film, mat, etc foreslår jeg at vi avtaler neste mandag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Flott referat etter en herlig økt!! Det var intet annet enn herlig å begynne igjen! Kaka gjorde en god insatts for å redde et tungt besøk i kjelleren for min del, han gjorde sine saker greit vil eg påstå. Spesielt var han ivrig deførste tre minuttene da han glimtet til med en brasse!(ble ikke mål).. Brassen i seg selv var imponerende nog men den blekner jo veldig fort samenlikner en med det som ser ut til å bli årets knøtte mål(å det 7.januar!). Nemlig Anders sin helt fenomenale helvolley/brasse som gikk kontant i krysset!! Ikke til å tro! selv arne hadde slitt med den akrobatikken, og ikke ,minst estetikken! Nydeligt..Bare til å gratulere!

Anonym sa...

Vonar ingen tar lærdom av Kaka sin dumsnille oppførsel etter trening. Går ut i frå at ingen kjem til å følgja opp den standaren han satte der.

Elles stiller eg meg i rekkja av nøgde knøttar etter den første treningsøkta i 2008. Med dei siste knøttane på plass trur eg dette vil bli betre enn nokon gong.

Korleis går det med kneskaden, Bjarte?