torsdag 17. januar 2008

Staddan kallar!


Dette er ei rekordtideleg innkalling til måndagens trening 21.01.2008. Orsaka er at treninga skal gjennomførast på Nymarksbanane, eller utanfor Brann Stadion om du vil. Treningstidspunktet er imidlertid ikkje fastsett enda. Og eg lurer difor i all enkelheit på kva tid som passar for knøttene? Personleg ser eg for meg at det kan vera lurt å vera litt tideleg ute og foreslår oppmøte kl. 16.30.
Mvh
Bjarte

10 kommentarer:

Anonym sa...

Eg synest halv5 høyres veldig flott ut!

Anonym sa...

E Solfrid komen heim då Anders?

Anonym sa...

veldig fint for min del og...trur eg skal klare å lokke hu heim til det tidspunktet ja!

Anonym sa...

eg kan ikkje lova nåke før 5.. men eg tar oppvarminga i bilen eg, so e eg klar når eg komme!

Anonym sa...

Halv fem passer fint for meg. Tror det er størst mulighet å finne et ledig område på den banen som er nærmest stadion. Snakkes.

Anonym sa...

bilen min kjører fra skottegaten ti på halv fem....det blir ingen skyss gjennom by'n pga av rushet!! vil du sitte på så er det berre å møte opp...første mann til mølla!..arne og bjarte har allerede plass!! Avtalte me i går erlend?? men berre kom.....Arild: du må nok ta den tunge veien fra skuteviken....då er bilen full! snakkes...glede meg til treing på stor bane i dag:)

Anonym sa...

eg kjem i taxi

Anonym sa...

Arne kjem ikkje...

Anonym sa...

Då håpar eg alle har motatt sms der det informerast om utsatt og flytta trening. Dt blir altså ikkje noko av turen til stadion sidan me i dette øyeblikk er nede i 6 (deltakarerar) på dagens økt. Det jobbes for øyeblikket med å henta inn fleire (geste)spelarar for å spe på ein tynn spelartropp. Har du ein venn du vil ta med er det med andre ord rom for det..

Anonym sa...

Unge lovande Bjordal har bedt meg varsle at han ikkje kjem i dag.