tysdag 14. oktober 2008

13.10 Høstmørk treningsøkt.



Atter en mandagsøkt skal føres inn i arkivet.
Denne gangen stilte vi 8 mann, 6 orginale og to innleide soldater. Øktens menn var: Første elver: Andreas, Arild, Andreas, Arne, Erlend, Øystein, Innbyttere: Lars og Paul.
Økten forløp stort sett uten skandaler. Arne plaserte mesterlig en ball i det sorte hull, nærmere bestemt området mellom bingen og Koengen, en liten fjellhylle unnåelig for den vanlige mann i gaten. En gjeng gikk på jakt eter ballen etter trening, i skrivende stund aner jeg ikke om den kom til rette. Om ikke, føyer den seg inn som tredje ballen i rekken av savnede denne høsten! Slett ikke bra! Nå som finanskrisen sprer seg over verden som svartedaudir him self, bør også vi i F.F.S.K kjenne på vårt samfunnsansvar. Sløseriets time er over for denne gang, for ikke å snakke om hvor lang tid en slik ball må ligge å forvitre i vår ømme natur før den er nedbrutt. Erlend som er vårt samfunnfaglige(OFAG) alibi, vil ha en liten klima-/samfunnsøkonomisk konferanse ved neste økt slik at vi får avklart hvordan dette vil påvirke vårt virke.

Ellers ble det tre gjevnspilte og fine kamper mandag. Dog måtte vi avslutte før beina til undertegnede var helt tomme(jmfr: litt for kort økt) grunnet mørkets frambrud! Det forslås å legge om til vinterbanen(Fredens bolig) fra neste uke, der er det jo litt mer lys! Økten ble tradisjon tro avsluttet med en blomst i hatten. Tre mann måtte stille seg for hogg, Arne, Lars og Paul, men de slapp stort sett fra hele seansen med æren i behold. På tide noen får siktet inn skuddfoten skikkelig snart!

PS.Om noen har ideer om andre aktuelle vintertreingssteder, oppfordres det til å sjekke ut forhold/muligheter å komme med en tilbakemelding her på bloggen. Kanskje vi kunne lånt en gymsal en plass?

Ha en flott uke.
Andy B.

Ingen kommentarer: