onsdag 1. oktober 2008

Været ingen hindring!



Mandag 29.09.08 låg det tunge skyer over Bergen. Da det nærmet seg avspark for Skruknøttenes faste mandagstrening fikk vi et forvarsel på hva treningen skulle by på, nemlig massivt regn. Det er som kjent ingen unnskyldning at været er ufyselig, og hele 7 knøtter møtte til trening. Dette var, Vegard, Øystein, Arild, Hans Olav, Arne, Erlend og Andreas M. En person ved navn Frank var meldt å komme, men været gjorde nok sitt til at han ikke kom.

Det var vanndammer på banen og risikoen for personskader var høy. Heldigvis var det bare Vegards sklitakling mot en liten åpning i veggen som gav frykt for skade. Episoden såg stygg ut, men forfatteren ristet det av seg og fortsatte treningen.

Etter den andre kampen ble det vurdert om vi skulle avslutte treningen grunnet vanskelige forhold. Treningsiveren i gruppen var for stor og det ble gjennomført en tredje kamp. Overvannet på banen bød på noen problemer, men alt i alt var det en fin økt.

Det var bare Arild som klarte å få ballen over gjerdet til festningen. Selv om det skulle avfyres 6 skudd mot Arilds sittepute var det (uheldigvis) ingen som traff.

Vi håper på bedre vær til neste trening.

Ingen kommentarer: